22 | 11 | 2010

DISLIKE NA OBSCENE EXTREME 2011

Pozdrav svima. Eto nas nakon dugog vremena s nekoliko svježih informacija vezanih uz bend. Ono što je trenutno aktualno je to da je Dislajkara potvrdila nastup na Obscene Extreme festivalu u Češkoj, koji će se održati sljedeće godine od 7. do 9. srpnja 2011..
Radi se o jednom od najvećih festivala ekstremne i brutalne glazbe na svjetskoj grind sceni i ova prilika da tamo odradimo nastup nas baš veseli. Više informacija o drugim potvrđenim bendovima i samom festivalu možete saznati na njihovom webu: www.obsceneextreme.cz.

DISLIKE KONCERTI
I dalje deremo s koncertima, nekad češće, nekad rjeđe. Od posebnih koncerata izdvojili bismo 2 nastupa u Sloveniji (Kamun fest i Menza pri Koritu), te Dislike vikend turnejicu po Slovačkoj gdje smo se proveli ko jackovi, svirajući i družeći se s dobrom ekipom iz bendova Mizar (sk), Opitz (cz), Attack Of Rage (sk).

VIDEO ZAPISI
DISLIKE - Dan za danom (live in Medika, Zagreb, 06.02.2010.)
DISLIKE - Umire rasa (live in Slovenia, Ljubljana, 12.06.2010.)
DISLIKE - Monster (live in Slovenia, Ljubljana, 12.06.2010.)

PLANOVI
Nove pjesme su tu, probice se deru, planiraju se i neki koncerti. Ulazak u Studio Depth poradi snimanja novog materijala je u opticaju. U dogovorima smo s Get High Or Die records iz Slovenije za izdanje singlice no o tome kad budemo i sami znali detaljnije.
Toliko za sada, ljubi vas dislajkara. 
[ dena ]


13 | 09 | 2008

DISLIKE FLASH NEWS
Grinderski pozdrav svima. Festival na Martinskoj je završio super, pozdrav i hvala organizatorima koji već godinama organiziraju jedan od jačih festivala u Hrvatskoj.
Dislike nastup je zabilježen i kamerom, a kratak preview našeg nastupa u obliku jednominutnog spota možete pogledati na YouTube-u (pogledaj video) ili ga skinuti sa naše stranice (download).

DISLIKE KONCERTI
Dislike je trebao nastupati i na Balkanika Festivalu u Kranju (Slo), koji je neslavno propao, zbog problema između organizatora i lokalnih vlasti/policije. Cijeli fest je prebačen u Ljubljanu ali je Dislike otpao zbog nemogućnosti da u jednoj večeri svira toliko velik broj bendova.
Dislajkara će krajem 9. mjeseca otpiliti na dvodnevni tourich u Sloveniju i Čakovec, zajedno sa Truovcima, kojima će ovo biti odlično zagrijavanje prije odlaska na tour u Mexico. Evo i plakata:
26.09. - Murska Sobota (SLO)
27.09. - Čakovec (HR)
Osim toga u planu su još neke ozbiljne svirke, ali tome kasnije :-)

DISLIKE T-SHIRTS
Majice su i dalje nabavljive. Više informacija, kao i izgled majice možete vidjeti ovdje. Majice možete kupiti na našim koncertima ili naručiti poštom kontaktirajući nas na naše e-mail adrese ili putem online narudžbe
[ dena ]


29 | 07 | 2008

KONAČNO DISLIKE MAJICE
Nove DISLIKE majice su konačno gotove, radi se o kvalitetnijim crnim majicama sa dvobojnim otiskom na obje strane, a koje dolaze u različitim veličinama (M, L i XL) kao i tipovima (muška/ženska). Više informacija, kao i izgled majice možete vidjeti ovdje.
Nakon dugih problema u ispostavi prve narudžbe majica, ove su konačno u našim rukama i spremne su za distribuciju.

Majice možete kupiti na našim koncertima ili naručiti poštom kontaktirajući nas na naše e-mail adrese ili putem online narudžbe
[ dena ]


26 | 03 | 2008

WHAT'S GOING ON?
Dragi prijatelji, kumovi i posjetitelji, u kratkim crtama informirat ćemo vas o aktualnostima benda. Od nove 2008. godine bend je krenuo aktivno sa live nastupima, pa su se tako zaredala sljedeća mjesta: Donji Miholjac, Banja Luka (BiH), Osijek, Beč (Austria) i Sl. Bistrica (Slovenia).
Od svih koncerata posebno bi izdvojili odlazak u Beč, gdje smo nastupali na metal festivalu zajedno sa Psychotic Despair (cz), Isacaarum (cz), te Cliteater (nl). Fotogalerije sa tog događaja možete pogledati ovdje:
Friday the 21st 2008 fest (vienna, Austria) + gig in Slovenia
Friday the 21st 2008 fest (vienna, Austria)

Dislike nastavlja sa live nastupima od kojih posebno možemo izdvojiti nastup u Madžarskoj, 09.05.2008. na Eastcore United Festvalu (vidi plakat), gdje će osim Dislike-a nastupati Ingrowing (cz), Isacaarum (cz), Human Error (hun), Say why? (cz), Senata Fox (cro) i drugi. Osim toga, krajem 8. mjeseca u Sloveniji se priprema opaki trodnevni festival 1. Balkanika Core Fest gdje će osim Dislike-a nastupati i Wolfbrigade, Extreme Noise Terror, Agathocles, Driller Killer, Konlfikt, True, F.P.O. i još hrpa drugih bendova.

Osim live nastupa Dislike priprema i nove pjesme, snimljen je i demo koji se ne planira izdavati, ali će se sa njega iskoristiti obrade Patarena za kompilaciju Tribute to Patareni/Buka.

Nadalje, naš vječiti trn u oku, Dislike majice, i dalje čuvamo vaše narudžbe, i radimo na tome da se majice konačno otisnu. Tko čeka dočea :-)

Sve ostale informacije o bendu možete saznati na ovoj web stranici ili na myspace.com profilu www.myspace.com/dislikecore 
[ dena ]


07 | 12 | 2007

DISLIKE UPDATE
Donosimo kratak pregled dešavanja vezanih za sam bend. Važna obavijest svima koji su naručivali DISLIKE MAJICE; nažalost, u to vrijeme kad smo obavljivali novost za majice, očekivali smo iste da nam se naprave u jednoj tvrtci, koja dan danas nije ispostavila našu narudžbu, bez ikakvog objašnjenja. Dakle, majice još nisu napravljene, a tek nakon što ih budemo napravili u drugoj tvrtci, obavijestit ćemo vas mailom i isporučiti sve poslane narudžbe, hvala na strpljenju!

OLUJA FESTIVAL VIII.
Dislike će ove zime ponosno nastupati na tradicionalnom metal festivalu. Riječ je o OLUJA festivalu koji će se ove godine održavati 4 dana u dva različita grada. Naš nastup potvrđen je za subotu, 22.12.2007. u splitskom klubu Kocka. Više informacija možete naći na ovim linkovima:
Oluja festival web site - www.oluja.org
Oluja festival plakat
Oluja festival promo video clip

DISLIKE SERBOTOUR FOTOGALERIJA
Dislike je početkom 11. mjeseca odsvirao 2 koncerta u Srbiji (Mačvanska Mitrovica i Sombor). Doživljaj je bio izvrstan i povodom toga se zahvaljujemo i pozdravljamu svu ekipu sa kojom smo se dolje družili. Kako je bilo govori i ova fotogalerija DISLIKE SERBOTOUR FOTOGALERIJA 
[ dena ]


06 | 08 | 2007

DISLIKE T-SHIRTS
Konačno smo napravili DISLIKE majice!!! Motiv je otisnut bijelom bojom na crnim 180-gramskim kvalitetnim majicama na obje strane, a kako to izgleda možete pogledati ovdje (prsa | leđa).
Majice dolaze samo u crnoj boji, ali tu su zato muški i ženski tipovi majica, te različite veličine. Cijena majica je 40kn za muške i 50kn za ženske tipove majica (poštarina nije uključena) a možete ih naručiti direktno sa naše web stranice (naruči ovdje) a uskoro i kod drugih distributera.
Finally, we've just printed DISLIKE T-shirts that can be ordered through our web site (order here).
There are male and female types of different sizes printed with white color on black shirts only. Here is the preview:
front | back 
[ dena ]


31 | 05 | 2007

Dislike interview @ subvultures.com
Hrvatski underground internet portal subvultures.com objavio je interview sa Dislajkaricom. U 20-ak pitanja bend je bacio osvrt na svoj dugogodisnji rad, govorio o sceni i osobnim stajalištima. Interview je na engleskom jeziku što dosta pridodaje na važnosti u predstavljanju benda i hrvatske underground scene ljudima izvan Hrvatske.
Croatian underground portal subvultures.com has published interview with Dislike. Dislike members were talking about their 10 years of playing, including some personal views about croatian scene and band itselfs. Interview is on english so it is good not only for the band but for representing croatian scene worldwide, also. 
[ dena ]


19 | 04 | 2007

List of "Ctrl" distributers updated
We've just co-operated with our new "Ctrl" distributers from Slovenia, Serbia, Macedonia, Romania and UK. If you are interested to see more details, click here.
We are trying to distribute our new CDr "Ctrl" all over the grind universe so we are still looking for worldwide distributers that can help us. Get in touch if interested, tnx!
Nova lista "Ctrl" distributera! Od nedavno se naš album "Ctrl" može nabaviti i u Sloveniji, Makedoniji, Rumunjskoj i Engleskoj. Detaljnije saznajte ovdje.
I dalje tražimo zainteresirane distributere na području Hrvatske ali i šire zbog suradnje. Javite se, hvala!
 
[ dena ]


21 | 02 | 2007

Dislike gig u Županji
nikako ne propustite grind/hard core feštu u Županji (OKC)
[ plakat
[ smole ]


10 | 02 | 2007

Video view & download update
U download sekciji od sada možete skinuti ili pogledati neke od Dislike pjesama snimljenih uživo u Močvari i Samoborskom Klokočevcu.
Još uvijek skupljamo snimke za izradu video spota u vlastitoj produkciji pa ukoliko posjedujete neke Dislike video snimke, obratite nam se na naše e-mail adrese poradi preuzimanja. Zavaljujemo! 
[ dena ]


08 | 02 | 2007

Dislike na Last.fm
sasvim slučajno smo naletjeli na Dislike profil na Last.fm portalu, servisu za slušanje i nuđenje glazbe.
url: www.last.fm/music/dislike
Kasnije smo ga osobno nadogradili besplatnim mp3-cama sa zadnjeg albuma i drugim informacijama o bendu a između ostalog smo saznali i za druge bendove koji se također zovu DISLIKE. 
[ dena ]


29 | 01 | 2007

Dislike na MySpace.com
u zadnjih par dana proradili smo na nadopunjavanju Dislike profila na mega trendovskom društvenom mrežnom servisu MySpace.Com čiji se glavni cilj fokusira na pomoć glazbenicima u samopromoviranju.
Odlaskom na link www.myspace.com/dislikecore moći ćete uglavnom vidjeti ono što se već nalazi na ovom našem službenom sajtu, poslušati mp3-ce, vidjeti fotke ili video, a registrirani majspejsovci na lakši će način ostvariti komunikaciju ili prijateljstvo sa bendom.
Još jedna bitna stvar je da će ovaj sajt i dalje biti aktualan sa dešavanjima oko benda (novosti, budući nastupi...), odnosno da prelazak na myspace.com ne znači kraj aktualnosti dislikecore.com odredišta. 
[ dena ]


10 | 01 | 2007

Dislike 2007 Year
Poštovani grinderi, primite pozdrave i iskrene želje da vam ova nova godina bude što produktivnija i sretnija. Puno buke, grinda i zabave želi vam požeška ekipa.
Dislike je u novu godinu uletio sa punim entuzijazmom po pitanju live nastupa, ali isto tako proradili smo i na probama kao i na novoj pjesmi.
Ovih tjedana imat ćete prilike družiti se s nama u Osijeku, Samoboru i Splitu zajedno sa bendovima: Bud Spencer, Sizif, True, E.N.D., Desinence Mortification i E.T.I.G.O.H.. U planu su još neki nastupi, no o tome ćemo kasnije.
Za one koji nisu provjerili, u download sekciji nalazi se YouTube video Dislike - live in Mochvara.
Još jedna novost vezana za web je da smo počeli raditi na myspace.com profilu a za samo otvorenje ćete još biti obavješteni.
Veliki grind pozdrav iz Požege !!!
13.01. osijek [ plakat ]
27.01. samobor [ plakat ]
17.02. split [ plakat
[ dena ]


08 | 11 | 2006

BIMBO the dog
R.I.P. (1994. - 2006.)

 
[ dislike & PZcrew ]


08 | 10 | 2006

Pozdrav od dislajkarice...
Upravo ste se pojavili na novoj, prvoj i jedinoj web stranici požeškog benda Dislike smještenoj na domeni dislikecore.com.
Dosta se dugo čekalo za ovaj uradak, no kako smo izbacili naš novi CD od tada je i u planu ovaj web.
Cilj ovog sajta je pružiti što više informacija vezanih za bend Dislike, kao i obavještavati o budućim aktualnostima benda. Neki dijelovi sajta će biti podložni promjenama i konstantnim ažuriranjem pa svakako navratite opet.
Isto tako, fotogaleriju još nismo uspjeli dovršiti, no na vama je da pregledate sav ostali sadržaj što vam nudi ovo web odredište.
Sve komentare, savjete, pohvale i kritike vezane za našu stranicu i bend općenito ostavite u knjizi gostiju.
Do sljedećeg javljanja, adios grind amigos !!! 
[ dena ]